Cont nou

Apasa unul dintre butoanele de mai jos daca vrei sa iti creezi un cont nou.

Login cu Google
Login cu Yahoo!

Utilizator existent

Aviziero Beta

Daca ai utilizator de Aviziero Beta, apasa unul dintre butoanele de mai jos.

Login cu Google
Login cu Yahoo!

Aviziero V4

In Aviziero V4 nu se mai pot adauga utilizatori noi. Daca ai deja un utilizator de V4, foloseste-l formularul de mai jos pentru a te autentifica.

Intrebari frecvente autentificare

Ce inseamna login cu Google?

ATENTIE! Aceasta functionalitate este disponibila doar pentru Aviziero BETA.

Login cu Google simplifica procedura de creare a unui cont si autentificare in Aviziero BETA*. Esti astfel scutit de nevoia de a crea un nou cont si a tine minte o noua parola.

*Prima data cand te autentifici in Aviziero cu contul tau Google, ti se va cere sa autorizezi aplicatia Aviziero pentru accesul la informatiile tale. Asigura-te ca ai apasat butonul Accept in ecranul respectiv, pentru a putea folosi autentificarea cu Google. Parola contului tau este stocata doar de Google si nu este dezvaluita catre Aviziero.

Un alt avantaj pentru Login cu Google este faptul ca ramai autentificat in Aviziero pentru mai mult timp pe computerul tau, chiar daca inchizi browserul. In plus, esti intotdeauna autentificat automat cand accesezi Aviziero de pe smartphone-ul tau Android.

Ce inseamna login cu Yahoo?

ATENTIE! Aceasta functionalitate este disponibila doar pentru Aviziero BETA.

Login cu Yahoo simplifica procedura de creare a unui cont si autentificare in Aviziero BETA*. Daca ai deja un cont de Yahoo!Mail, poti folosi acel cont pentru a accesa si aplicatia Aviziero BETA. Esti astfel scutit de nevoia de a crea un nou cont si a tine minte o noua parola.

*Prima data cand te autentifici in Aviziero cu contul tau Yahoo, ti se va cere sa autorizezi aplicatia Aviziero pentru accesul la informatiile tale. Asigura-te ca ai apasat butonul Accept in ecranul respectiv, pentru a putea folosi autentificarea cu Yahoo. Parola contului tau este stocata doar de Yahoo si nu este dezvaluita catre Aviziero.

Ce inseamna login cu Aviziero V4?

Utilizatorii aplicatiei Aviziero V4 sunt rugati sa foloseasca formularul de login cu nume de utilizator si parola din cea de-a doua coloana a paginii.

Functionalitatile de Login cu Google sau cu Yahoo sunt disponibile doar utilizatorilor aplicatiei Aviziero BETA.

Ai uitat parola contului Aviziero v4?

Ai uitat parola pt Aviziero V4

Introdu adresa de email si apasa butonul.

Activare conturi proprietari V4

Vrei sa activezi un cont de proprietar in Aviziero V4

Introdu codul si apasa butonul.