Cursuri de PRESEDINTI

 • Cursul se desfasoara online, nu este necesar
  sa te deplasezi.
 • Participantii sunt intrebati despre interesele lor pentru personalizarea informatiei pe cerintele fiecarei serii.
 • Formatori cu experienta in educarea
  administratorilor de condominii.
 • Materie condensata, axata strict pe activitatea
  presedintilor.
 • Conform art 56, alin (4) din Legea 196/2018, participarea la curs poate fi finantata de catre asociatia de proprietari.Cum devii presedinte

Esti interesat, dar procesul pare complicat? Vei afla cel mai simplu algoritm pentru a deveni presedinte.

Care sunt indatoririle presedintelui

Iti este teama ca munca unui presedinte este o activitate fulltime? Afla realitatea.

Cum te ajuta un software de gestiune

Afla cele mai bune practici in domeniu, bazate pe cea mai moderna platforma software.

Cum comunici cu proprietarii

Ca sa iti faca placerea activitatea de conducere a asociatiei de proprietari, comunicarea cu vecinii este esentiala. Afla modalitatea corecta de comportament si interactiune.

De ce as alege Aviziero? Ce garantii ofera?

Proiectul Aviziero s-a lansat in 2010 si inainte de finalul anului 2014 prin intermediul platformei se administrau deja 10.000 de apartamente. In afara tehnologiilor de ultima ora folosite, a actualizarilor constante si a unor premiere de ordin tehnic, Aviziero este singura companie din tara care indeplineste standardele solicitate de o Primarie de municipiu si livreaza software la nivelul intregului oras in urma unei oferte de achizitie publica.
Cea mai mare asociatie care foloseste Aviziero numara peste 1000 de apartamente si 50 scari, iar o alta asociatie gestioneaza peste 60 de fonduri prin intermediul aplicatiei.
In afara de toate acestea, compania ofera atat administratorilor, cat si Primariei mentionate anterior, garantii de ordin financiar referitoare la functionarea aplicatiei.

Se poate instala Aviziero pe telefonul mobil sau pe computer?

Da. Aviziero poate functiona atat direct din browser fara instalare (in Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge) pe orice platforma (Windows, macOS, Linux, Android, iOS), cat si instalat pe toate dispozitivele care suporta standardul PWA (Android, iOS, Windows, macOS).

Asociatia va avea costuri in plus daca foloseste Aviziero?

Folosirea Aviziero nu costa asociatia nimic in plus. Folosirea software-ului fara restrictii de functionalitati este inclusa in oferta pe care firmele de administrare o inainteaza asociatiei de proprietari.

Exista conturi online in aplicatie?

Aviziero a fost prima platforma online dedicata asociatiilor de proprietari care a permis accesul proprietarilor, presedintilor, comitetului executiv si cenzorilor accesul direct la informatie, fara a mai depinde de administrator. De atunci si pana acum am imbunatatit constant functionalitatile oferite, iar clientii, administratori si asociatii deopotriva, ne asigura ca avem cea mai prietenoasa platforma pe care au folosit-o.

Se poate plati intretinerea online?

Da. Aviziero a lansat in premiera la nivel national incasarea intretinerii prin plata online cu cardul bancar. La scurt timp dupa aceea, am implementat si incasarile prin intermediul colectoarelor automate de numerar (cash machines). Intre timp, am ascultat constant feedback-ul primit de la utilizatori si am simplificat considerabil sistemul de incasari pentru a le oferi atat proprietarilor, cat si administratorilor cea mai buna experienta posibila.

Pot proprietarii declara contoarele in platforma?

Platforma Aviziero ofera o serie larga de functionalitati de interactiune intre proprietari si administrator, precum: declararea contoarelor in platforma, cereri de modificare a numarului de persoane (sau a oricarui alt criteriu de repartizare), descarcare facturi, transmitere instiintari de plata si alte documente relevante direct din platforma, transmiterea de mesaje catre administrator si transmiterea de notificari proprietarilor de catre administrator.