Termeni si conditii de utilizare platforma Aviziero
Reguli de urmat pentru siguranta tuturor.

Stimati utilizatori, va rugam consultati cu cea mai mare atentie prezentul document, care descrie termenii si conditiile de furnizare si utilizare a tuturor serviciilor disponibile prin intermediul site-ului www.aviziero.ro

Acest document este un Contract la distanta si reprezinta un Acord de utilizare a serviciilor, fiind referit in continuare si ca "Acord". Serviciile disponibile prin intermediul site-ului www.aviziero.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea de catre dumneavoastra in integralitatea lor a prevederilor stipulate mai jos. In consecinta, utilizarea serviciilor reprezinta acordul dumneavoastra implicit cu termenii si conditiile de furnizare si utilizare a acestora.

Am construit Aviziero pentru a simplifica procesul de comunicare si colaborare intre administratorii de bloc, presedintii, cenzorii si proprietarii din asociatiile de proprietari. Dreptul dumneavoastra la intimitate si securitate este prioritatea noastra de top.

Forma juridica si firma prestatoare

Serviciile oferite intermediul website-ului www.aviziero.ro, denumite in aceasta pagina Aviziero, sunt prestate de compania

AVIZIERO SRL
Cod Unic de Identificare 30196813 / CIF Intracomunitar RO39926679.
Inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J15/353/2012.
Sediu: str. Boerescu Zaharia, nr 2, bl R2, ap 3, Targoviste, Dambovita, Romania.
Numarul de telefon de contact 0733 333 444.
Email oficial de contact office@aviziero.ro

Numele Aviziero si indentitatea vizuala Aviziero sunt marci inregistrate la OSIM. Inregistrarea marcii confera titularului un drept exclusiv asupra marcii pentru produsele si/sau serviciile pentru care s-a efectuat inregistrarea. Inregistrarea aduce cu sine interdictia, pentru terti, de a depune sau de a utiliza, fara autorizatie, indiferent sub ce forma, marca sau unul din elementele sale caracteristice, pentru aceleasi produse sau servicii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal se rezumă la desfășurarea activității de furnizare a produselor comandate de clienți. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679 (GDPR), temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor, conform Art. 6 aliniatul (1) literele (a), (b), (c) si (f) din Regulament, atat in relatie directa cu persoana vizata, cat si ca imputernicit al asociatiei de proprietari, in care persoanele vizate sunt asociati, sau al administratorului, ca procesatori de date cu caracter personal.

În calitate de persoană împuternicită (servicii licentiere software), din perspectiva Regulamentului, procesăm doar datele cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizeaza, atat ca persoane vizate cat si ca operatori de date cu caracter personal, tinand cont de timpul indicat și de scopurile impuse de utilizatori. Vă asigurăm că datele utilizatorilor sunt în siguranță si rămân proprietatea utilizatorilor care le-au furnizat. Conform garantiilor oferite de furnizorul de servicii gazduire web, toate datele sunt stocate doar pe servere din Romania. Sistemul de back-up securizat poate fi situat si în alt spațiu decat cel European.

Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și detaliile privind comenzile transmise către subscrisa.

Noi utilizam informatiile stranse de pe site-urile Aviziero, indiferent daca sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs, de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite, pentru informarea despre produsele/serviciile Aviziero sau ale partenerilor si clientilor Aviziero.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entități desemnate de Aviziero SRL să prelucreze datele în numele și pe seama sa (e.g. furnizorul de servicii de gazduire web). Astfel, este posibil sa transmitem datele către autorități publice, consultanți externi, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidențialitate și de protecție a datelor).

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pe perioada necesară pentru a atinge scopul prelucrării.

Drepturile prevăzute de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 de care beneficiati sunt urmatoarele:

 • dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate.
 • cu excepția cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligații legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntară, dar refuzul de a le furniza sau de a le transmite (cum ar fi nume, prenume și adresă) vă va împiedica să beneficiati de toate sau o parte dintre serviciile oferite de noi.
 • dreptul la portabilitatea datelor – în anumite condiții puteți primi datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau se poate solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator.
 • dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale. Acest lucru nu vă va afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de a vă retrage consimțământul.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată.
 • dreptul de opoziție prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim.
 • dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Aviziero NU realizeaza profiluri individuale cu scop de marketing folosind date personale si NU va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

Aviziero poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:

 • Cu acordul dvs explicit;
 • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs;
 • In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Aviziero doar in masura in care este necesara asistenta lor.
 • Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
  1. e prevazut intr-o dispozitie legala;
  2. protejeaza drepturile companiei Aviziero sau companiilor afiliate;
  3. previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
  4. protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
 • in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Aviziero, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
 • In cazul in care Aviziero fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Aviziero devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparator, baza de date poate fi vanduta sau tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile Aviziero.

Stergerea datelor cu caracter personal / dreptul de a fi uitat

Pentru a va exercita dreptul de a va fi uitate datele personale folosite la crearea contului (adresa de email, nume si prenume asociat contului, identificatorul de cont aferent platformei de login, numarul de telefon) va rugam transmiteti un email de solicitare la adresa de email office@aviziero.ro de pe adresa de email folosita pentru crearea contului dumneavoastra.
Un operator va prelua cererea dumneavoastra si o va solutiona in termen de 5 zile lucratoare.


Feedback

Aviziero ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Publicitatea

Activitatea Aviziero poate fi partial sustinuta prin vanzarea de publicitate, ca de exemplu aparitia de texte si materiale publicitare in aplicatie sau pe site-ul web. Prin utilizarea Aviziero va dati acordul asupra acestei politici de recuperare a costurilor cu furnizarea serviciilor.

Contul de utilizator

Pentru a folosi serviciile Aviziero va obligati sa completati formularul de inregistrare al site-ului cu date reale, complete si exacte si sa reinnoiti aceste date, atunci cand este necesar pentru a le mentine reale si complete. Daca informatiile furnizate de dumneavostra in formular nu sunt reale sau sunt inexacte sau incomplete, Aviziero isi rezerva dreptul de a desfiinta sau suspenda contul dumneavoastra si de a nu va mai permite accesul la vreunul din serviciile sale.

Accesul la serviciile Aviziero se realizeaza pe baza unor parole. Utilizatorul este raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii contului de utilizator si a parolei si va raporta orice utilizare neautorizata a acestora. Utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau precum si de folosirea efectiva a acestora, indiferent daca acestea se fac cu sau fara voia sa. Utilizatorul este de acord sa sesizeze Aviziero in legatura cu incalcarea prevederilor privind contul sau. Utilizatorul este de acord sa foloseasca comanda de iesire din cont cand termina sesiunea de utilizare a aplicatiei. Aviziero nu va fi responsabil de consecintele nerespectarii acestor reglementari de catre utilizator. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, Aviziero nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea. De asemenea, Aviziero este exonerat de orice raspundere in cazul pierderii confidentialitatii contului de utilizator sau a parolei sau pentru orice paguba care rezulta din incapacitatea utilizatorului de a se conforma masurilor de siguranta prevazute mai sus.

Aviziero, daca considera de cuviinta, va poate bloca utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. Aviziero poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile Aviziero, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Aviziero poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor Aviziero si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile Aviziero. Mai mult, Aviziero nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul aviziero.ro.

Pentru asociatiile de proprietari care au incetat folosirea serviciilor Aviziero, conturile si toate informatiile in legatura cu acestea pot fi pastrate pe server pentru o perioada de maxim 3 luni de la data de incetare a colaborarii, care se considera data de expirare a asociatiei de proprietari.

Obligatiile utilizatorului:

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile Aviziero numai in scopuri legale, obligandu-se in acest sens sa nu intreprinda nici una dintre urmatoarele activitati:

 • Sa desfasoare activitati frauduloase prin intermediul serviciilor furnizate de catre Aviziero, intelegandu-se prin acestea, cu titlu exemplificativ, inselatorii financiare si escrocherii mascate.
 • Sa modifice, sa distribuie, sa transmita, sa afiseze, sa publice, sa reproduca, sa acorde licente, sa creeze produse derivate, sa transfere sau sa vanda orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul aplicatiilor si site-ului Aviziero.
 • Sa incarce, trimita sau transmita vreun material cu virus informatic, sau orice alt cod de calculator, care este programat sa distruga, sa perturbe sau sa ingradeasca utilizarea (sau orice alta utilizare cu exceptia utilizarii corecte si acceptabile a serviciilor) pe fiecare dintre calculatoarele, retelele, materialele si programele care se gasesc in serviciul societatii in vederea furnizarii serviciilor Aviziero.
 • Sa interfereze sau sa afecteze retelele conectate la site sau sa incalce in acest mod necesitatile procedurale ale website-urilor.
 • Sa aduca atingere in vreun fel drepturilor de proprietate intelectuala, siglelor comerciale sau oricaror alte drepturi ce incumba materialelor publicate pe website-ul Aviziero.
 • Sa adauge, sa copieze sau sa scoata informatii personale despre alti utilizatori, in scopuri economice sau pentru a le crea prejudiciu.

Cookies

Site-ul aviziero.ro folosește cookie-uri pentru a vă oferi acces personalizat și pentru a îmbunătăţii ofertele noastre prezente pe site.

Cookie-urile sunt bucăți de fișiere text, de multe ori includ identificatori unici, care sunt trimise de serverele web către browserele web și care pot fi trimise înapoi la server de fiecare dată când browserul solicită o pagină serverului. Cookie-urile pot fi folosite de serverele web pentru a identifica și pentru a urmări userii în timp ce navighează pe diferite pagini ale unui website și pentru a identifica userii care revin pe website. Cookie-urile facilitează navigarea dumneavoastră și oferă conexiuni securizate. Cookie-urile pot fi cookie-uri ”persistente” sau cookie-uri ”de sesiune”. Un cookie persistent constă într-un fișier text trimis de către un server web la un browser web, care va fi stocat de către browser-ul web și va rămâne valabil până la data expirării sale (cu excepția cazului în care este șters de către utilizator înainte de data expirării). Pe de altă parte un cookie de sesiune va expira la sfârșitul sesiunii user-ului, când browser-ul este închis. Aviziero folosește cookie-uri de sesiune și persistente pe website. Cookie-urile nu conțin nici o informație care să vă identifice personal, dar informațiile personale pe care noi le stocăm despre dumneavoastră pot fi legate, de către noi, la informațiile stocate și obținute de la cookie-uri. Aviziero poate utiliza informațiile pe care le obține de la utilizarea de către dumneavoastră a cookie-urilor noastre pentru următoarele scopuri:

 • să recunoască calculatorul dvs. când ne vizitați site-ul
 • pentru a vă urmări în timp ce navigați pe site-ul nostru
 • pentru a îmbunătății gradul de utilizabilitate a site-ului
 • pentru a analiza utilizarea site-ului nostru
 • în administrarea acestui website

Când utilizați site-ul aviziero.ro, vi se pot trimite de asemenea, cookie-urile unor terțe părți. Aviziero utilizează Google Analytics, Hotjar si Facebook Pixel pentru a analiza utilizarea site-ului. Acestea permit generarea de statistici și informații despre website prin utilizarea de cookie-uri, care sunt stocate pe calculatorul userului. Informațiile generate referitoare la site-ul aviziero.ro sunt folosite pentru a crea rapoarte cu privire la utilizarea site-ului. Terțe părți pot stoca aceste informații. Politicile de confidențialitate ale acestor companii sunt disponibile pe website-urile respective.

Modificarea Acordului

Desi cele mai multe modificari vor fi probabil minore, Aviziero isi rezerva dreptul de a modifica din cand in cand continutul prezentului document sau tarifele serviciilor la propria discretie, prin publicarea noilor conditii de furnizare la aceasta adresa. Pentru schimbari majore ale politicii de preturi, vom transmite notificari prin email cu 3 luni inainte de intrarea in vigoare a modificarilor catre utilizatorii care sunt afectati de respectivele modificari. Pentru schimbari majore legate de procesarea datelor cu caracter personal vom trimite notificari prin email pe adresele specificate la inregistrare sau prin afisarea unei notificari proeminente. Folosirea in continuare a serviciilor constituie acceptare a modificarilor si acordul utilizatorului de a se conforma acestora.

Aviziero isi ofera serviciile in baza principiului "asa cum sunt disponibile" si nu garanteaza nici expres, nici implicit, functionarea continua a serviciilor si disponibilitatea lor pentru utilizator. Aviziero nu ofera nici o garantie de calitate sau performanta, nu garanteaza lipsa erorilor de programare si nici securitatea si nu este responsabila pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, pierderi de date, profit sau orice alt fel de pierderi rezultand din utilizarea serviciilor Aviziero. Pentru a primi o oferta personalizata care include diverse functionalitati sau alte niveluri de responsabilitate din partea Aviziero, va rugam adresati-va echipei de suport tehnic.

Aviziero isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe (temporar sau permanent) serviciile sale fara o notificare prealabila in orice moment de timp. Aviziero nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice alta institutie sau terta persoana pentru intreruperea sau suspendarea serviciilor oferite de site si nici pentru pierderile, directe sau indirecte, a unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate ale dumeavoastra sau ale unor terti cu care va aflati in contact, ca urmare a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a serviciilor.

Nerespectarea prevederilor

Aviziero are dreptul de terminare imediata si fara notificare prealabila a furnizarii serviciilor in cazul nerespectarii prevederilor prezentului Acord. Utilizatorii vor despagubi Aviziero pentru orice prejudiciu cauzat, inclusiv onorariul avocatilor - in caz de nerespectare/incalcare a prevederilor prezentului document.

Jurisdictie/Legislatia aplicabila

Prezentul Acord este guvernat si interpretat in concordanta cu legile Romaniei. Litigiile nascute din derularea prezentului Acord se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar fiind de competenta instantei romane, cu aplicarea legislatiei romane.

Serviciile Aviziero pot fi accesate de oriunde din Romania si de peste hotare. Aviziero nu ofera nici o asigurare cu privire la faptul ca aplicatiile si continutul site-ului si aplicatiei se supun legilor altor tari in afara Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza serviciile si website-ul, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

Drepturile de autor si drepturile conexe asupra site-ului si oricarei parti din acesta sunt rezervate de Aviziero.

Intrebari

Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne scrieti un mesaj folosind butonul Contact din meniu.