Servicii dedicate administratorilor de imobile Parteneri din industrie care sprijina administratorii.

asociatia-inovatie

Curs administrator bloc

In parteneriat cu Asociatia pentru Inovatie, Aviziero organizeaza cursuri de formare administratori imobile, autorizate de Autoritatea Nationala de Calificari, cu autorizatie seria B nr 0007649/ 2014, finalizate cu certificat de specializare recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
Vezi detalii >

logo-liste-intretinere

Obiectivul companiei este sa ajute administratorii de bloc cu intocmirea listelor de plata si a partii contabile. Persoana de contact cu asociatia de proprietari ramane administratorul, care in continuare isi indeplineste celelalte atributii.
Vezi detalii >

Servicii pentru asociatii de proprietari Administratori recomandati care folosesc Aviziero.

*Iti doresti ca firma ta sa apara aici? Contacteaza-ne si afla conditiile pentru a fi recomandat de Aviziero.

Servicii pentru proprietari Lucram impreuna cu ei, sunt de incredere.

interada

Interada Service Com ofera servicii profesionale complete de securitate si control de acces pentru imobile si parcuri rezidentiale. Cele 6.000+ de instalatii interfon tip INTERADA si cele 500+ de instalatii interfon tip Electra montate in Bucuresti si in tara sunt dovada seriozitătii si a profesionalismului lor.
Vezi detalii >

anunturi-particulari

TOATE anunturile imobiliare din presa + TOATE anunturile de pe Internet – NUMAI de la particulari!

Te-ai saturat de telefoane inutile? Ca sa nu pierzi vremea cu ofertele false sau de la agentii, toate anunturile sunt verificate telefonic de operatorii companiei. Ofertele sunt unice, numai de la particulari!
Vezi detalii >